fbpx

Premijerno: Nova serija Tračerica – Gossip Girl

Tračerica – Gossip Girl

Nova Max Original serija Tračerica (Gossip Girl) imat će premijeru 26. listopada na HBO GO-u, kada u ponudu stiže prvih šest epizoda. Istog dana, u HBO GO ponudu stiže i svih šest sezona originalne hit serije Tračerica iz 2007. godine.

Tračerica

Novu seriju Tračerica je razvio Joshua Safran, pisac i izvršni producent originalne serije. Ova ekstenzija pop kulturnog klasika vraća nas na Upper East Side Gotovo, gotovo desetljeće nakon što se izvorna blog stranica Tračerice ugasila, gdje nova je generacija tinejdžera privatne škole upoznata s nemilosrdnom i transformativnom stvarnošću neprestanog društvenog nadzora.

Tračerica

Uranjajući natrag u skandalozne živote manhattanske elite, serija istražuje koliko su se društvene mreže – i krajolik samog New Yorka – razvili otkad smo zadnji put tračali na stubama Meta. Ali iako su se vremena možda promijenila, drama je bogatija nego ikad.

U seriji Tračerica glume Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak, Savannah Lee Smith, Todd Almond, Adam Chanler-Berat, Johnathan Fernandez i Jason Gotay.

Joshua Safran je autor i scenarist serije, kao i jedan od izvršnih producenata uz Josha Schwartza, Stephanie Savage, Leslie Morgenstein i Ginu Girolamo, a koproducentica je Lis Rowinski. Dvije epizode režirala je Karena Evans, a seriji se pridružio i dizajner kostima iz originalne serije, Eric Daman.

Foto: Press
Video: