fbpx

Kazalište Gavella u spomen na žrtve Vukovara, Škabrnje i Saborskog

Zagreb…

GavellaU subotu, 18. studenog 2017. godine, u spomen na žrtve Vukovara, Škabrnje i Saborskog, Gradsko dramsko kazalište ‘Gavella’ će u sklopu akcije ‘Gavella Vama…‘ odigrati čak tri predstave.
U 17,00 sati odigrat će predstavu ‘Tesla Anonimus‘ autora koncepta Filipa Šovagovića; u 19,30 sati predstavu ‘Srce veće od ruku‘ po motivima drame Elvisa Bošnjaka, u režiji Tamare Damjanović, a u 21,00 sat Boris Svrtan odigrat će monodramu ‘Moj slučaj‘.
Za predstavu ‘Tesla Anonimus’ autor koncepta je Filip Šovagović, scenografkinja je Veronika Radman, kostimografkinja Marita Ćopo, autor videa je Ivan Marušić Klif, oblikovatelj svjetla Zdravko Stolnik. U predstavi igraju: Marko Petrić, Andrej Dojkić, Antonija Stanišić Šperanda, Natalija Đorđević, Tara Rosandić, Đorđe Kukuljica, Filip Šovagović i Fadil Abdulov Fafa.
Predstavu ‘Srce veće od ruku’ potpisuje Elvis Bošnjak, u režiji Tamare Damjanović, a glume Barbara Nola, Hrvoje Klobučar, Tara Rosandić i Andrej Dojkić.
Za predstave ‘Tesla Anonimus’ i ‘Srce veće od ruku’ ulaznice se mogu nabaviti po cijeni od 20,00 kuna, a za predstavu ‘Moj slučaj’ besplatne ulaznice će se moći podići na blagajni kazališta od četvrtka, 16. studenog 2017. godine.

Foto: Press