fbpx

Jurica Popović: Dobitna četvorka za snimanje po Londonu!

Camden Town…

Na snimanju spota u Londonu za pjesmu Camden Town

Jurica Popović– Dobitna četvorka za snimanje po Londonu! Snimao se spot za pjesmu Camden Town s mog nadolazećeg albuma Lunar, a oni su ugradili dio sebe da bi spot uspio: Matija Vuica, Niko Kranjčar i Ivan Marevich. Posebno zahvaljujem Niki za gostoprimstvo! – napisao je Jurica Popović na svom Facebook profilu.
Jurica PopovićAutor i glazbenik Jurica Popović nakon tradicionalnog zimskog odmora na Kronplatzu ovih dana je u Londonu gdje je snimao spot za pjesmu Camden Town s nadolazećeg albuma ‘Lunar’. Sudeći prema statusu i fotografijama Juricu je u Londonu ugostio naš nogometaš Niko Kranjčar. Jurica je uživao s prijateljima snimajući, a u nedavnom intervjuu za portal Scena.hr ispričao je i planove za ovu godinu.
Jurica Popović– Slijedi realizacija zacrtanog plana za ovu godinu. Prvo ide snimanje videa za moj singl ‘Ključ od raja’, zatim objava albuma instrumentala pod nazivom ‘Lunar’, kao i odlazak u London na snimanje videa za prvi singl s tog albuma, zatim snimanje u Pragu za isti album i tako dalje, pa dokle stignem. Ideja ima, nadam se i vremena – rekao je Jurica.
Jurica kaže da se u pjesmi radi o zajedništvu ljudi.
– Zajedništvo prožeto ritmom, plesom i komunikacijom putem misli, riječi i djela. Ples kao forma izražavanja raznih stanja duha je gotovo pa i zaboravljena. Utjecaj drugih kultura u predjelu Londona zvanom Camden Town doprinio je drugačijem načinu života i razmišljanja. Na tom prostoru ljudi trguju, pjevaju i plešu. Tu trgovina i umjetnost nisu na suprotnim stranama – objasnio je Jurica.

Foto: Jurica Popović priv. album
Fotogalerija: [nggallery id=521]