fbpx

Marijana Batinić na novom zadatku!

Marijana Batinić na novom zadatku!

Neobičan ulični kviz jedinstvenog formata i pristupa rješavanju zadatka odgovore traži na ulicama vašeg grada. Tko kaže da se kvizovi uvijek moraju odigravati u televizijskim studijima? Kviz naziva ‘Tko će ga znati!’ dokazat će da se znanje i neznanje ‘dokazuje’ posvuda. Nekad ste se mogli pouzdati u svoje znanje, a sada se morate osloniti na znanje, ali i neznanje drugih! Potpuno drugačiji kviz gledajte u terminu RTL Televizije od ponedjeljaka do petka u 19:10 sati. Prvo izdanje emisije na programu je 2. rujna!

Marijana Batinić

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić dobila je novi zadatak – na ulicama gradova pronaći natjecatelje kviza. No oni ne smiju odgovoriti na postavljeno pitanje, već pronaći osobu koja će odgovoriti umjesto njih. Situacija se dodatno zapliće jer ponekad osoba koju je natjecatelj pronašao mora dati pogrešan odgovor, kako bi natjecatelj mogao nastaviti sudjelovanje na novoj razini kviza. Na prvo postavljeno pitanje natjecatelj mora pronaći osobu koja zna odgovor, no na drugo pitanje onu koja ne zna odgovor! Dalje, treća osoba mora znati ispravan odgovor, dok četvrta mora pružiti pogrešan jer samo tako natjecatelj osvaja novčanu nagradu. No natjecatelj ima mogućnost – uzeti novac nakon četiri pitanja ili se boriti za veću nagradu na petom pitanju te izabrati, naći osobu koja zna ili ne zna odgovor na pitanje. No problem je što natjecatelj prije odluke ne zna koje pitanje će voditeljica postaviti!

‘Tko će ga znati’ jedina je igra u kojoj natjecatelji mogu osvojiti jackpot, a zapravo ne znati odgovor niti na jedno pitanje ili možda znati odgovore na sva, a otići kući praznih džepova! Prema licenci izraelskog formata ‘Smart face’, autora Odeda Menashea, tj. formatu produkcijske kuće Dori Media Group, nastao je doista neobičan kviz koji se pokazao kao pravi hit u preko 30 zemalja u svijetu – od Velike Britanije, Danske, Francuske, Norveške, Poljske, Rusije, Švedske, Belgije do Kolumbije i Argentine, u kojoj je začet kao segment jednog showa, a izrastao je u zaseban format sa 110 epizoda! U Španjolskoj je na Cuatro kanalu format je se prikazuje pod nazivom ‘Lo sabe, no lo sabe’ uspio udvostručiti gledanost udarnog termina i biti prikazan u više od 100 nastavaka!

Provjerite znanje drugih u novom kvizu RTL Televizije ‘Tko će ga znati!’ od ponedjeljaka do petka u 19:10 sati!

Foto: Scena