fbpx

Marin Čilić: S velikim žaljenjem moram objaviti odluku

Ozljeda…

Marin Čilić– S velikim žaljenjem moram objaviti odluku da neću biti u prilici nastupiti na predstojećem turniru iz serije ATP Masters 1000 u Montrealu, koji je na rasporedu sljedećeg tjedna. Do posljednjeg trenutka nadao sam se da će se situacija popraviti, no prisiljen sam odustati od nastupa na turniru Coupe Rogers – rekao je Marin Čilić.
Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić zbog ozljede noge sljedećeg tjedna neće nastupiti na turniru iz serije ATP Masters 1000 u Montrealu.
– Tijekom turnira u Wimbledonu imao sam problema s aduktorom, što još uvijek nije sanirano. Terapija i dalje traje, ide nabolje, no sporije nego što bih želio.
Vjerujem da ne trebam naglašavati koliko mi je žao što ne mogu sudjelovati, nakon što sam posljednjih mjeseci igrao odličan tenis i, među ostalim, drugi put u karijeri ušao u finale Grand Slam turnira. Montreal je jedno od najvećih natjecanja tijekom godine, trebao je to biti moj prvi turnir nakon finala Wimbledona, i to je još više otežalo moju odluku o nenastupanju. Nadam se da ću uskoro biti u najboljem izdanju, hvala svima na podršci i vidimo se uskoro! – zaključio je Čilić.

Foto: Press arhiva