fbpx

Matko Knešaurek: Sretan sam što sam opet žena

Show…

U showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’ Matko Knešaurek postaje ‘Spajsica’

Matko KnešaurekMatko Knešaurek ponovno nakratko postaje žena, i to Mel B iz popularne britanske skupine Spice Girls, a pjevat će njihov hit ‘Spice up your life’.
– Opet u ženu, opet štikle… – mrzovoljno će o ponovnom ulasku u žensku odjeću Matko Knešaurek.
Ipak, priznaje da ga je zadatak razveselio:
– Sretan sam što sam opet žena. Očekuje da će u budućnosti biti zadovoljniji transformacijama koje mu dodijeli gljiva.
– Idemo laganini pa možda dođe neka malo više obučenija žena – ističe i dodaje kako do sada nije previše slušao atraktivne ‘Spajsice’.
– Pjesma kao pjesma nije zahtjevna, ali kondicija će biti potrebna – govori Matko o svom ovotjednom zadatku.
– Oblekica je fantastična, neću ništa govoriti, neka bude iznenađenje – uzbuđeno će Matko.
Prošloga tjedna bio je Madonna, a ove nedjelje Amel Ćurić transformirat će se u kolumbijskog reggaeton pjevača J Balvina, a otpjevat će njegov globalni hit ‘Mi Gente’. Transformacija će najviše biti zahtjevna kod pamćenja teksta, jer je pjesma na španjolskom jeziku.
Katarina Baban nakon Jelene Rozge uskače u sasvim novu ulogu, a pjevat će pjesmu ‘Mi plešemo’ jednog od najpopularnijih domaćih rock bendova, Prljavog kazališta. Transformacija u najpopularnije dečke iz zagrebačke Dubrave poprilično ju je razveselila pošto voli ovaj bend.
I Paola Valić Bekić vraća se ove nedjelje u ženski lik, a na pozornici neće biti sama. U izvedbi hita Taylor Swift ‘We’re never ever getting back together’ pridružit će joj se simpatična djevojčica Tara Roki. Davor Dretar Drele u ovoj će epizodi postati glazbena ikona Cher, a Maja Bajamić bit će Jasmin Stavros. Damir Poljičak na pozornici showa će utjeloviti legendarnog Joea Cockera, a Ana Vilenica postat će nakratko Lana Jurčević.

Foto: Press