Mistika uspjeha u režiji Ivone Juka
By redakcija On 12 sij., 2018 At 12:43 PM | Categorized As Naslovnica, Televizija, Vijesti, Zanimljivosti | With 0 Comments

Nova dokumentarna serija…

Koncept serijala Mistika uspjeha u deset nastavaka osmislio je Denis Kuljiš, a prati 10 biografskih priča o uspjehu istaknutih pojedinaca s naših područja

Mistika uspjeha

Mistika uspjehaU nedjelju, 14. siječnja 2018. godine u 20:40 sati na HRT1 kreće nova dokumentarna serija ‘Mistika uspjeha‘, u režiji Ivone Juka. Koncept serijala u deset nastavaka osmislio je Denis Kuljiš, a prati 10 biografskih priča o uspjehu istaknutih pojedinaca s naših područja.
Vlastite priče o uspjehu s hrvatskim gledateljima podijelit će Nikola Bašić, Nenad Bakić, Ivo Boscarol, Juroslav Buljubašić, Zrinka Cvitešić, Peter W. Galbraith, Asim Kurjak, Boris Podrecca, Anton Tus i Dragan Živadinov. Svatko od njih na sebi svojstven način opisuje svoje početke, najveća dostignuća i izazove te projekte kojima se bavi u posljednje vrijeme. Naše protagoniste iz različitih područja društvenog života povezuju značajna dostignuća svjetskih razmjera, kako u vlastitoj profesiji, tako i zajednici unutar koje djeluju.
U prvoj epizodi upoznajemo arhitekta i akademika Nikolu Bašića, kojega javnost prepoznaje prvenstveno kao tvorca Morskih orgulja u Zadru. Kao osoba duboko ukorijenjena u svoj mediteranski zavičaj, njegova veza s Murterom i Kornatima obilježava osobni pristup arhitekturi vidljiv na njegovim djelima u Zadru i Šibeniku.
Dokumentarni serijal nastao je u produkciji Hrvatske radiotelevizije i produkcije Četiri film, a nositelj projekta je tvrtka Paragon.

Foto: Press

comment closed