fbpx

Mladen Grdović: Sad imam bolju kosu nego Duško Lokin

Mladen Grdović je zajedno sa svojim Mušketirima, Zlatkom Pejakovićem i Jasminom Stavrosom gostovao u emisiji Dalibor Petko Show

– Žena uvijek sve dozna. Ako hoće sve će saznati, a mi nikad ništa. One su puno pametnije od nas – rekao je Mladen Grdović o svom odnosu sa suprugom Brankicom s kojom je ponovno u ljubavi.

Mladen Grdović

Priznao je da je u njihovom odnosu trenutno sve dobro. Mladen Grdović je zajedno sa svojim Mušketirima, Zlatkom Pejakovićem i Jasminom Stavrosom gostovao u emisiji ‘Dalibor Petko Show’. Društvo je promoviralo navijačku pjesmu ‘Srce hrvatsko’, a u studiju su se okupili svi koji su sudjelovali u snimanju spota, uključujući i najpoznatiju navijačicu Ivanu Knoll.

Mladen Grdović

– Nije bilo lako skakati u štiklama svo vrijeme, ali energija je bila odlučna jer su me dečki nasmijavali – priznala je Knollica, otkrivši da ju je Mladen Grdović molio da mu za snimanje ‘posudi’ malo svoje kose. Napravila je to i u emisiji, pa se Grdović pohvalio: ‘Sad imam bolju kosu nego Duško Lokin’, rekao je Mladen otkrivši da mu je kosa nakon toga počela ponovno rasti.

Tri mušketira otkrila su i koliko su poslušni svojim ženama. Stavros je rekao da mu njegova supruga najviše prigovara jer ima previše garderobe, Pejakovićeva brani da sam popravlja stvari po kući, a Grdovićeva ludi jer ostavlja čačkalice po čitavom stanu. Društvo se prisjetilo i svojih momačkih večeri. Stavros je priznao kako se on vjenčao gotovo u tajnosti i da nije slavio, a Pejaković nije otkrivao puno. Rekao je samo da je bilo dosta alkohola i dobro društvo. Zato ih je Grdović sve nadmašio.

– Moja je momačka bila za filmove. Bio sam mjesec i pol dana na turneji po Americi. Sa mnom su bili Brankica, Bepo Matešić, a tamo smo bili u društvu prijatelja među kojima je bio i Stojko Vranković, koji je tada igrao za NBA. Odlučili smo se vjenčati u Las Vegasu. Skoro sam zakasnio na vjenčanje. Kockao sam i dobivao i na kraju sve izgubio. Brankica je plakala, ali se smirila kad sam ipak došao. Vjenčali smo se u općini, a to je danas muzej u kojem su se vjenčali i mnogi poznati, među kojima i Richard Gere. Noć prije bila je za pamćenje, a ja sam izgubio 10 tisuća dolara – pričao je Mladen Grdović o svojoj momačkoj večeri.

Foto: Press
Video: