fbpx

Želja u 2017.: Neven Ciganović: Želim se zaljubiti!

Za Scena.hr…

Stilist će ovu godinu pamtiti samo po lijepim stvarima, iako je bilo perioda kad mu baš nije išlo u životu. No sad je sretan jer jer dobio stalni posao, ali mu nedostaje prava ljubav

Neven Ciganović

Neven CiganovićNeven Ciganović je spreman da se ozbiljno skrasi.
– Ove godine sam se zaposlio, karijera je tu, sad još da se ljubav sredi. Tako da se u 2017. godini želim zaljubiti – kazao je image coordinator & stylist Europe 92. Neven je prošlog tjedna bio domaćin Scotch&Soda trgovine koja se otvorila u centru Zagreba. Stilist blagdane provodi radno, no još nije odlučio gdje će provesti doček Nove godine.
– No sigurno ću otići izvan Zagreba jer sam se zaželio promjene. Razmišljam o Beču i Pragu. Ako dobijem dovoljno slobodnih dana, možda odem na Tenerife. Iako je u 2016. godini imao period kad nije imao velikih projekata i kad mu baš nije išlo u životu, Neven će je pamtiti samo po lijepim stvarima.

Neven Ciganović

– Nije bilo lako, ali ja uvijek tražim neku vedriju stranu svega. Nadam se da će mi se najbolje tek dogoditi – zaključio je simpatični i uvijek nasmijani stilist. Novu trgovinu nizozemskog brenda posjetili su – poduzetnica Snježana Mehun koja je došla u pratnji tajanstvenog muškarca, lijepa voditeljica Iva Jerković, modni dizajner Ivica Skoko, operni pjevač Ronald Braus, pjevač Ivo Gamulin, likovni umjetnik i glazbenik Ivica Propadalo te brojni drugi.

Foto: Scena.hr