Nina Kraljić: Eurosong Live – Pjesma Eurovizije 2016 prijenos uživo
Piše: redakcija On 14 svi., 2016 At 03:25 PM | Categorized As Naslovnica, Televizija, Vijesti, Zanimljivosti | With 0 Comments

Švedska…

Nina Kraljić: Eurosong Live - Pjesma EurovizijeVeliko finale natjecanja Eurosong 2016. na rasporedu je večeras 14. svibnja 2016. godine s početkom u 21,00 sati, a uživo možete pratiti i putem službenog linka ‘2016 Eurovision Song Contest LIVE‘. Voditeljski par finalne večeri je Petra Mede i Måns Zelmerlöw. 26 zemalja se večeras bori u Globe Areni u Stockholmu – Švedska, za najbolju pjesmu Eurosonga.
– Ajme! Bez teksta sam! Hvala vam! Ovo je do sada bilo nezaboravno putovanje i iskustvo i presretna sam što smo konačno u finalu Eurovision Song Contesta – napisala je na Facebooku Nina Kraljić nakon sjajnog nastupa u polufinalu. Nina Kraljić s pjesmom Lighthouse oduševila je nastupom i energijom te je odvela Hrvatsku nakon sedam godina u finale Eurosonga. Pjevačica je dobila i titulu za Miss Eurosonga zbog svoje unutarnje i vanjske ljepote. Glasovanje za svog favorita kreće nakon izvedbe zadnje pjesme, a za Ninu Kraljić se neće moći glasovati iz Hrvatske.

Foto: Screenshot ilustracija YouTube Eurovision Song Contest

comment closed