fbpx

U novim epizodama serije Nevjera, 31. siječnja – 4. veljače

Serija Nevjera

Seriju pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

Nevjera

Asja (Cansu Dere) shvaća da je živjela u mreži laži. Kad pojedinosti u pozadini izdaje izađu na površinu, sve se pokrene. U ovoj priči Asja odbija biti žrtva svog života i posvećuje se osveti mužu i svima ostalima koji su je izdali. Dokazat će da je osveta prevarene žene najveća osveta.

U novim epizodama od 31. siječnja – 4. veljače

Nevjera, 31. siječnja

Džavidan ne izdrži, pa ode kod Asje u ordinaciju ispričati joj što je sve o njoj rekla Derin u Zakladi.

Nevjera

Volkan neizdrživu emocionalnu bol liječi u baru, a kada dođe kući dočeka ga Derin potpuno rastrojena, pa njih dvoje započnu veliku svađu. Seldžuk iznenadi Haluka posjetom. Nakon što mu zaprijeti da će pozvati policiju, Seldžuk mu otkrije da je upravo on njegov sin kojeg je napustio.

Nevjera, 1. veljače

Dok Asjina odluka sve šokira, Derin misli da je izvojevala veliku pobjedu.

Neizbježan sukob koji je spojio Hidžran i Seldžuka glasnik je neočekivanih susreta. Asjino povlačenje Volkana dovede do slijepe ulice; posljedice su šokantne za sve. Dok se Derin pokušava truditi oko Alija, jedan događaj će još jedanput promijeniti ravnotežu.

Nevjera, 2. veljače

Asjin povratak i pobjeda koju je izvojevala protiv Derin potaknu Derin na nove poteze.

Volkan pati od grižnje savjesti nakon što Ali ode od kuće; čekaju ga sasvim novi problemi. Dok razvoj događaja vodi do iznenađujućih sukoba, koja će neočekivana istina promijeniti živote više od jedne osobe? Volkanova slabost na Asju emotivno gledano dovodi ga u slijepu ulicu.

Nevjera, 3. veljače

Istina koja je otkrivena s Hidžraninim dolaskom sve je šokirala.

Dok Derin radi sve što može kako bi popravila odnos s Volkanom, Volkan će doznati za jedno veliko iznenađenje koje stiže iz Asjine prošlosti i neće mu se nimalo svidjeti. Volkan ne može podnijeti gledati intimnost između Asje i Sinana; stjeran je u kut kad Derin ode od kuće.

Nevjera, 4. veljače

Hidžranin i Halukov neočekivani susret bit će okidač velike krize.

Za to je vrijeme Gonul odlučna napraviti potez, kako za sebe, tako i za svoju kćer. Volkan se trudi iskupiti se Derin; za to se vrijeme trudi Sinana zadržati što dalje od Asje. Iznenadni gost zaklade pojavi se kao grom iz vedra neba.

Foto: Press Nova TV