fbpx

Antonija Šola: Stilom života možemo utjecati na izlječenje teških bolesti!

udruga

– Akciji sam se priključila jer i osobno podržavam  ono što promovira. Smatram da stilom života i vlastitim izborom načina života uvelike možemo utjecati na prevenciju i na izlječenje mnogih bolesti – rekla je Antonija Šola. Pjevačica se pridružila akciji Jači si nego što misliš!, u organizaciji udruge Imortela. Antonija, kaže, da želi svojim primjerom utjecati na sve u svojoj okolini.

– Već sam se puno puta uvjerila da mi moje tijelo vraća onoliko koliko se sama brinem o njemu i svom zdravlju – istaknula je glazbenica. Antonija se susretala s malignim oboljenjima u bližoj okolini.

Antonija Šola

– I ne mogu reći da uvijek možemo pratiti tijek bolesti, ali svakako možemo pokušati napraviti sve u prevenciji. Također možemo olakšati rehabilitaciju  stilom života, načinom razmišljanja i pozitivnim pogledom na život te životom u skladu s prirodom – zaključila je Antonija.

Prošlog vikenda u parku Maksimir o svemu što se događa nakon oboljenja od malignih bolesti raspravljali su stručnjaci iz područja medicine, nutricionizma te fitoaromaterapije.

– Kažu da zdrav čovjek ima tisuću želja, a bolestan samo jednu. Misija nam je postati dio te jedne želje, pružiti nadu i smisao oboljelima od malignih bolesti, te im olakšati simptome i posljedice bolesti – rekla je dr. med. Marija Tesla, predsjednica udruge Imortela.

Crne statistike kažu…

Karcinom je u Hrvatskoj treća bolest po broju oboljelih i druga bolest po visini smrtnosti.

U Hrvatskoj je svaki dan dijagnosticirano 57 novih slučajeva karcinoma, dok 36 osoba svakodnevno umire od raka!