fbpx

Nova sezona krimi serije Luther

Luther od ovog petka na HTV2

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 12. ožujka na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 22.45 sati počinje s prikazivanjem nove sezone serije Luther. U skrivenim i mračnim zakucima Londona novo je zlo na pomolu. Viši inspektor John Luther još se jednom ima prilike uvjeriti u nevjerojatne razmjere ljudske izopačenosti.

Luther

Kako monstruozna ubojstava postaju sve smjelija, John i novakinja, inspektorica Catherine Halliday, zbunjeni su tragovima koje ih vode u krivome smjeru i koji kao da su podmetnuti kako bi ih spriječili da otkriju neopisiv užas. Kako istraga napreduje, Luther sve više shvaća da se iza svega krije istinsko zlo, a mora se suočiti i s duhovima iz vlastite prošlosti.

Luther

Dok se odlučno vraća na vatrenu liniju, mora odlučiti koga će zaštititi, a koga žrtvovati. Koji god bio njegov sljedeći potez, imat će razorne posljedice na živote ljudi koji ga okružuju, a njega zauvijek promijeniti.
Glavnu ulogu u seriji tumači Idris Elba, dobitnik Zlatnog globusa i nagrade Udruženja filmskih i televizijskih glumaca (SAG). Autor serije, Neil Cross, nominiran je za nagradu Emmy.

Uloge: Idris Elba (viši inspektor John), unmi Mosaku (inspektorica Catherine Halliday), Dermot Crowley (glavni inspektor Martin Schenk), Michael Smiley (Benny Silver), Patrick Malahide (George Cornelius).

Foto: Press