fbpx

Nova telenovela Lažljivo srce na malim ekranima

Na HRT…

Od petka na Prvom programu HTV-a nova telenovela Lažljivo srce

Lažljivo srceHrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 13. ožujka 2020. godine na Prvom programu (HRT-HTV1) u terminu od 12.25 sati započinje s emitiranjem nove telenovele Lažljivo srce u trajanju od 71 epizode.
Liječnik Manuel i njegova unuka Mariela žive u meksičkom gradu Puebla de los Ángeles u kući uz koju je veliko zemljište gdje bi on volio izgraditi bolnicu. Leonardo je kipar koji je većinu života proveo u New Yorku.
Sada se vraća u rodni grad i susreće Manuela, Marielu i njezinu kumu. Leonardo je bio zaljubljen u Lucíju, ali ona ga je ostavila zbog Demiána jer su tako htjeli njezini roditelji. Demián sada upravlja svim tvrtkama Lucíjina oca.
Riječ je o beskrupuloznom čovjeku koji pošto-poto želi kupiti Manuelovo zemljište. Ponižava svoju ženu i mlađega sina. Poslao je Manuelu bilježnika kako bi kupio njegovo zemljište, ali Manuel ga je odbio. Lucía i Leonardo se i dalje vole, premda je njihova ljubav neostvariva. Mariela upoznaje Alonsa, Lucíjina sina. Još su djeca, ali među njima se rađaju prvi osjećaji.
Uloge: Thelma Madrigal (Mariela), Pablo Lyle (Alonso), Diego Olivera (Leonardo), Alexis Ayala (Padre Daniel), Alejandro Tommasi (Demián), Helena Rojo (Sara), María Sorté (Carmen), Eric del Castillo (Manuel), Dulce María (Renata)
Seriju Lažljivo srce je odabrala Martina Rajšek.

Foto: Press