fbpx

Rođeni buntovnici: Igra parenja – životinjski kriminalni svijet

Na HRT…

Dokumentarna serija Rođeni buntovnici: Igra parenja od 10. kolovoza na HRT-u

Rođeni buntovniciHrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka 10. kolovoza na Prvom programu (HRT-HTV1) u udarnom terminu od 20.05 sati počinje s prikazivanjem dokumentarne serije Rođeni buntovnici: Igra parenja.
U seriji Rođeni buntovnici: Igra parenja upoznajemo gangstere, varalice i lopove životinjskog svijeta. Jesu li samo prividno opasni? Delinkventni kakadui provaljuju u otmjene rezidencije u Sydneyju. Razmetljivi pauni lažu o svojim seksualnim podvizima. Lukavi rezus makakiji koriste se psihologijom kako bi izveli podvale. To su uobičajeni sumnjivci u prirodi. Ali imaju li doista zle namjere?
Rođeni buntovniciNemojte ih tako brzo osuditi. Od hijena koje maltretirati uče od trenutka kada dođu na svijet, do kokosovih samaca koji će ukrasti bilo što i ženki prerijskih pasa koji se pare sa svim mužjacima kojih se dočepaju, ovi oportunisti samo iznova pišu knjigu o preživljavanju.
Često postoje opravdani razlozi za njihove dvojbene životne odabire. Bilo da se odmetnu kako bi prehranili obitelj ili se upuste u kombinaciju “ruka ruku mije”, mnogi od ovih “nitkova” zapravo pomažu drugima.
Ali budite oprezni dok se infiltrirate u taj životinjski kriminalni svijet. Neki nasilnici pravila krše samo zato što žele, poput čimpanza koje su razvile psihopatske sklonosti.
Ovo je zaviriti u um ‘najpokvarenijih zločinaca’ na ovom planetu. A to je ponuda koju se ne može odbiti.

Foto: Press