fbpx

Wedding day Split: Kćeri Joška Čagalja zapjevale s Domenicom

Split…

Wedding day Split– Sajam Wedding day Split se i ove godine održavao pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske gospođe Kolinde Grabar Kitarović, Županije Splitsko-dalmatinske, Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske, Grada Splita, Grada Sinja, Turističke zajednice Grada Splita, Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Split, Grada Sinja i Turističke zajednice općine Klis – poručuju organizatori.
Ovaj vikend održan je sajam Wedding day Split u sklopu kojeg je održana i humanitarna Wedding day Splitrevija.
– Pažnju na reviji je plijenila poznata splitska glumica, zanosna Marina Fernandez koju već duže nismo vidjeli u medijima ali i dalje oduševljava atraktivnim izgledom. Prošetala je uz bosonog TV voditelja i novinara HRT Šimu Kovačevića koji je u svom opuštenom stilu prezentirao Galileo odijela. Ipak vrhunac večeri bile su kćeri Joška Čagalja, koje su uz novu Huljićevu uzdanicu Domenicu, oduševile publiku svojim Wedding day Splitpjevačkim sposobnostima, a posebice ponosnog oca koji je sve pomno pratio iz prvog reda u društvu supruge Ane i Mie Franić – kažu organizatori.
Veliki interes Splićanke su pokazale za haljine branda Duchess koje se odlikuju bezvremenskom elegancijom, ali i udobnošću jer se s lakoćom iz dnevne, praktične haljine uz prilagođen nakit i cipele pretvaraju u varijantu za večernji izlazak. Vlasnica brenda Snježana Mehun otkrila nam je kako njene Wedding day Splithaljine nose brojne poznate Hrvatice – Maja Šuput, Ecija Ivušić, Tončica Čeljuska, Antea Kodžoman i Ana Rucner. Najraskošniji, najveći, najposjećeniji i najglamurozniji 6. Međunarodni sajam vjenčanja u regiji bio je hit destinacija ovog vikenda u Splitu.
Sajam je tradicionalno zatvoren uz svečanu dodjelu plaketa i zahvalnica, koje je u ime organizatora podijelila direktorica sajma Gordana Franić zahvalivši se svim izlagačima na ukazanom povjerenju.
– Želim vam uspješnu poslovnu godinu u kojoj će vam, uvjerena sam, pomoći i sudjelovanje na Wedding Dayu – kazala je Franić.

Foto: Press – Vjeko Bilota