fbpx

Oliver Dragojević i Zagrebačka filharmonija u Spaladium Areni

OLIVERovih 70…

Oliver DragojevićU ugodnoj i spontanoj atmosferi danas je u Splitu održana press konferencija povodom nadolazećeg rođendanskog koncerta Olivera i Zagrebačke filharmonije u Spaladium Areni u petak 15. prosinca 2017. godine.
Slavlje OLIVERovih 70 započelo je u ožujku u zagrebačkoj Areni, a Oliverov grad čuvao se kao događaj uoči rođendana. Oliver Dragojević i Zagrebačka filharmonija prvi puta će se predstaviti Splitu u toj postavi. Među svim glazbenicima vlada iznimno uzbuđenje uoči koncerta, a gradski kuloari naveliko bruje o ogromnom interesu Oliverovih sugrađana za ovaj izniman događaj.
Oliver DragojevićUz pratnju Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem prijatelja i suradnika maestra Alana Bjelinskog, Ante Gele, zbora Izvor i naravno svojih Dupina, Oliver najavljuje večer ispunjenu pismom i dobrom zabavom uz najbolju audio i video produkciju. Nakon toliko godina, danas, jednakim žarom i voljom sjeda za klavir, svira, pjeva, snima nove pjesme i koncertira.
Iza Olivera stoje 23 studijska albuma, brojne kompilacije, nagrade struke i publike te koncerti u najpoznatijim svjetskim dvoranama kao što su njujorški Carnegie Hall, londonski Royal Albert Hall, pariška Olympia, Opera House u Sydneyju…

Jedinstveni glas.
Okrugla obljetnica.
I njegov grad…

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl u prodaji će biti online putem www.eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima od ponedjeljka, 13. studenog u 13.00 sati.

Kategorije i cijene ulaznica:
a) VIP parter – 260,00kn
b) Parter – 230,00 kn
c) Tribina dolje – 230,00 kn
d) Tribina gore – 190,00 kn

Foto: Press – Maja Prgomet