fbpx

Premijera: Harry Potter – Hogwartsov turnir domova

Natjecateljski serijal Harry Potter: Hogwartsov turnir domova

Harry Potter: Hogwartsov turnir domova (Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses), natjecateljski serijal koji će pokazati ultimativnu navijačku slavu fanova u dosad neviđenim razmjerima, imat će premijeru 29. studenog 2021. godine na HBO GO-u.

Potter

Specijalno događanje u četiri dijela, čiji je domaćin Helen Mirren, otkrit će fanove Svijeta čarobnjaštva (Wizarding World) koji su spremni testirati svoje znanje o Harryju s ciljem da im pripadne najveća čast da budu proglašeni dobitnicima Međudomskog kupa.

Potter

Gotovo dva desetljeća nakon globalnog hita o slavnom junaku, natjecateljskim serijalom Hogwarts Tournament of Houses slavi se 20. godišnjica filma i nastavlja održavati duh Svijeta čarobnjaštva.

Uz stotine kviz pitanja i iznenađenja specijalnih gostiju, ovaj nezaboravni događaj otkrit će koji obožavatelji najbolje poznaju golem i zamršeno detaljan svemir dok se natječu kako bi kući ponijeli titulu prvaka Međudomskog kupa.

Produkciju Hogwartsov turnir domova potpisuje Warner Bros. Unscripted Television, u suradnji s Warner Horizon i Robinom Ashbrookom i Yasmin Shackleton.

Povodom spomenutog jubileja, na HBO GO-u se unutar kategorije Harry Potter: 20 godina filmske magije u ponudi nalazi kolekcija svih osam filmova, kao i dva nastavka filma „Čudesne zvijeri“.

Foto: Press
Video: