fbpx

Dramska serija Deset dana od subote na malim ekranima

HTV2 od 23.20 – Dramska serija Deset dana

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od subote 13. ožujka 2021. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 23.20 sati počinje s prikazivanjem dramske serije Deset dana. Glavna protagonistica serija Deset dana Jane Sadler (Kyra Sedwick) je prezaposlena televizijska producentica i samohrana majka usred rastave. Život joj se iz temelja promijeni kad joj dijete nestane usred noći.

serija Deset dana

Baš kao i njezina kontroverzna televizijska emisija, sve je obavijeno tajnom, svi nešto skrivaju i nikome nije za vjerovati. Premda je iscrpljena od rada na svojoj kriminalističkoj drami, Jane Sadler mora ostaviti usnulu kćer Lake kako bi razmišljala o izmjenama scenarija u preuređenom uredu iza kuće. Šest sati poslije vraća se i otkriva da je kuća zaključana i da Lake nema. I Jane i njezina sestra Ali sumnjaju da je Lake odveo Janein bivši muž Pete. Jane se zaokuplja svojom serijom i očekuje da će Lane uskoro naći.

No Pete ima alibi – Janeinu asistenticu Casey, premda je Casey rano otišla od njega u vrijeme Lakeinog nestanka. Lake zatim vide kako joj neki nepoznati muškarac čita priču za laku noć.
Serija Deset dana – Uloge: Kyra Sedgwick (Jane Sadler), Adewale Akinnuoye-Agbaje (detektiv John Bird), Kick Gurry (Pete Greene), Erika Christensen (Ali Petrovich), Josh Randall (Tom Petrovich), Felix Solis, Francois Battist

Foto: Press