fbpx

Antonija Mišura: Veselim se novoj sezoni u Francuskoj

Za portal Scena.hr…

Košarkašici je ovo treća godina u klubu Toulouse Metropole Basket

Antonija MišuraNakon udaje, košarkašica Antonija Mišura vratila se u Francusku. Tamo su joj počele pripreme za novu sezonu.
– Baš danas u pet sati imam prvi trening. To je treća godina u ovom klubu i jako sam zadovoljna i sretna  – rekla je Antonija za portal Scena.hr.  Košarkašica igra za francuski klub Toulouse Metropole Basket. Veseli se novim utakmicama.
– Atmosfera u klubu je odlična. Trener je odličan, a sa suigračicama sam u odličnim odnosima, povremeno se i družimo – kazala je Antonija. Dodaje da se dobro privikla na život u Francuskoj.
– Razlika života i igranja u Hrvatskoj i Francuskoj su velike. Isprva mi je bilo teže jer sam se morala prilagoditi novom načinu razmišljanja, tu je i strani jezik, nedostaje obitelj kao i prijatelji… No za sportaša je ovdje puno bolje. Bolji su uvjeti za razliku od Hrvatske. Danas je profesionalna košarka u Hrvatskoj u lošem stanju. Kad sam otišla igrati u Francusku bilo je puno bolje – naglasila je. Antonija kaže da trenutno ne razmišlja o novom klubu.
– O tome kad dođe vrijeme. Ugovorom sam vezana za ovaj klub i trenutno samo razmišljam o sezoni – objasnila je lijepa košarkašica.

Foto: Antonija Mišura priv. album