fbpx

Ekskluzivno: Stephan Lupino u spotu hollywoodske produkcije

Neil Johnson, Stephan Lupino, Steve Ravic, Rocky Ravic, Mystery– Snimamo spot za novi singl ‘Looking back’. A dio smo došli snimiti u atelje Stephana Lupina, drugi dio snimat ćemo u Hollywoodu. Upoznali smo se lani na Rock Beer Fest u Ludbregu – rekao je ekskluzivno za portal Scena.hr menadžer grupe Mystery Steve Ravić. Heavy metal grupa iz Australije jučer je stigla u Zagreb kako bi snimili dio spota u ateljeu Stephana Lupina u Ljevaonici umjetnina Ujević. Popularni glazbeni i filmski producent Neil Johnson, koji je najpoznatiji po dugogodišnjoj suradnji s heavy metal bandom ‘Manowar’, oduševljen je našim umjetnikom i njegovim skulpturama. Koliko je naš umjetnik popularan i kojeg hvale američki umjetnički krugovi nazvavši njegov rad Lupinizam sad će putem spota vidjeti cijeli svijet.
Grupa Mystery prije dva tjedna nastupila je kao predgrupa Iron Maidena na TopFestu, a prošle godine nastupili su na najvećem festivalu Rocklahoma u Americi zajedno s grupama Guns N’ Roses, Alice in Chains te drugim izvođačima.
Scena.hr je imala i ekskluzivni pristup u fantastičan svijet našeg velikog umjetnika Lupina dok stvara novu skulpturu koja će biti izložena u prosincu ove godine u Miamiju. Svaki tjedan ekskluzivno na portalu Scena.hr prikazivat ćemo vam video priloge kako nastaje nova skulptura iz opusa Lupinizam.