fbpx

Striptiz na Farmi

Farma More i Maslina – Striptiz na Farmi

Farmeri su još uvijek pod dojmom nakon Tomislavova iznenadnog odlaska s imanja, a Saša, koji je tu vijest posebno teško prihvatio, vrijeme provodi sam sa svojim mislima. No, Katarina, Maja i Zdenka odlučile su smisliti plan kako bi ga barem na trenutak oraspoložile.
– Htjela sam predložiti, pošto je Saša totalno u banani, hoćemo li napraviti nešto lijepo za njega? – upitala je Katarina, na što je Zdenka spremno odgovorila:
– Jedan striptiz!
Zdenkina ideja svidjela se djevojkama koje su odmah počele smišljati detalje njihova performansa.

Striptiz

– Ti ćeš ići na stol. Imaš čarape i njih ćeš skinuti – rekla je Zdenka dok su se djevojke dogovarale tko će imati koju ulogu.
– Imam i slame, smrdim na štalu, ali nema veze, to je seksi – zaključila je Katarina nakon što su odlučile da će Maja biti zadužena za pjesmu, a Zdenka i Katarina za plesni dio.
Završni dio bilo je biranje odjeće za striptiz, a svaka od njih za tu prigodu odabrala je zanimljivu odjevnu kombinaciju.
Prva se do Saše došuljala Maja koja je počela pjevati zavodljivu pjesmu.
– Izgledaš bombastično – poručio joj je Saša koji nije mogao sakriti iznenađenje kada se nakon nje pojavila Zdenka i sjela mu u krilo.
Šećer na kraju bila je Katarina koja se popela na stolicu i počela plesati i skidati odjeću.

Striptiz

– Ležim i mislim si sanjam li ili je ovo stvarno. Dolaze cure i počinje neki striptiz. Najviše mi se svidjela Katarina jer je ona plesala na stolici i onda je bacila taj grudnjak i skinula si haljinu – rekao je Saša, a sudeći po njegovoj reakciji i smijehu koji je uslijedio, čini se da je djevojkama uspjela misija da ga razvesele.
Kako je izgledao performans koji su za Sašu priredile Maja, Katarina i Zdenka, ne propustite pogledati u večerašnjoj epizodi showa ‘Farma More i Maslina’.

Foto: Press