fbpx

Domagoj Duvnjak: Ne gubim nadu i najveći sam navijač uz TV

Split…

Vjerujem u njih i znam da će se i bez mene složno i sigurno polako penjati prema cilju – poručio je kapetan Domagoj Duvnjak

Domagoj Duvnjak– Terapije za ozlijeđeni list su određene. Imamo vrhunske fizioterapeute i liječnike, sve što je potrebno u prvim danima nakon ozljede. Moram priznati da mi je teško pala činjenica da ne mogu pomoći u ovim važnim utakmicama, ali se neću predati. Prije svega zbog ove ekipe, mojih najvećih prijatelja, ali i cijele javnosti, svih koji ovih dana žive rukomet. Operirao sam koljeno samo da bih stigao igrati Europsko prvenstvo doma, ali, ponavljam, ne gubim nadu i najveći sam navijač uz TV. Vjerujem u njih i znam da će se i bez mene složno i sigurno polako penjati prema cilju – poručio je kapetan Domagoj Duvnjak očekujući nove preglede i uvid u stanje s listom desne noge nakon nekoliko dana odrađenih terapija.
– Domagoj Duvnjak neće igrati u utakmicama prvog kruga skupine A Europskog prvenstva u Splitu. Ozljeda lista desne noge zahtjeva strogo mirovanje i svakodnevnu terapiju najsuvremenijim metodama koje bi ga mogle vratiti u momčad – kažu iz Hrvatskog rukometnog saveza.

Foto: Press