Joško Gvardiol: Svako dijete koje se bavi nogometom u Zagrebu sanja da zaigra za Dinamo

Zagreb…

Želim se afirmirati u Dinamu, vratiti klubu sve što je uložio u mene, rekao je Joško Gvardiol

Joško Gvardiol– Svako dijete koje se bavi nogometom u Zagrebu sanja da zaigra za Dinamo. Svoj sam san ispunio kada sam debitirao, a ovaj potpis znači da je sve do sada na obostrano zadovoljstvo. Nikada nisam žurio i stvari sam prihvaćao kakve jesu. Želim se afirmirati u Dinamu, vratiti klubu sve što je uložio u mene pa tek onda mogu razmišljati o onome što me čeka. Zaista sam sretan i ovim putem želim se zahvaliti svojoj obitelj koji su mi uvijek bili potpora, suigračima i trenerima te klubu – rekao je Joško Gvardiol po potpisu ugovora.
Talentirani branič Joško Gvardiol stavio je potpis na novi ugovor koji će ga sljedećih pet godina vezati uz GNK Dinamo.
Dinamovo dijete i standardni reprezentativac produkt je nogometne škole GNK Dinamo, a prvi seniorski nastup za modre upisao je u listopadu 2019. protiv Gorice. Dva tjedna kasnije stigao je prvi pogodak protiv Intera iz Zaprešića.
– Ovo je velika stvar za naš klub. Joško se razvio u velikog igrača kojem je samo nebo granica. Zaista smo sretni što je odabrao Dinamo za nastavak svog razvojnog puta i siguran sam da ćemo svi sretni i ponosni njegovim igrama u dresu Dinama – rekao je sportski direktor kluba Zoran Mamić.

Foto: Press – GNK Dinamo