fbpx

Siniša Kovačić: Pred nama je veliki posao!

Zagreb…

v.d. glavnog ravnatelja HRT-a Siniša Kovačić najavio podizanje razine profesionalnosti

Siniša Kovačić– Zahvaljujem zastupnicama i zastupnicima Hrvatskoga sabora na ukazanome povjerenju, na imenovanju za vršitelja dužnosti glavnoga ravnatelja Hrvatske radiotelevizije. Očekujem da Hrvatska radiotelevizija i dalje kao javni servis bude otvorena prema svim skupinama u društvu, ali i da štiti hrvatski nacionalni interes, hrvatski identitet i kulturu. Pred nama je veliki posao, očekujem od svih zaposlenika dodatni angažman kako bismo podigli razinu profesionalnosti, a sve u cilju objektivizacije medijskoga izvješćivanja – rekao je Siniša Kovačić.
Vršitelj dužnosti glavnoga ravnatelja Hrvatske radiotelevizije Siniša Kovačić, kojega je Hrvatski sabor jučer imenovao na tu dužnost, u svojoj je prvoj izjavi danoj za Hrvatsku radioteleviziju najavio podizanje razine profesionalnosti s ciljem objektivizacije medijskoga Siniša Kovačićizvješćivanja. Službena primopredaja dužnosti između dosadašnjega glavnog ravnatelja Hrvatske radiotelevizije Gorana Radmana i vršitelja dužnosti glavnoga ravnatelja Siniše Kovačića najavljena je za ponedjeljak.
Hrvatski sabor većinom od 79 zastupnika imenovao je jučer Sinišu Kovačića vršiteljem dužnosti glavnoga ravnatelja Hrvatske radiotelevizije. S te je dužnosti prethodno razriješen dosadašnji glavni ravnatelj Goran Radman.

Foto: Press