fbpx

Slatka humanitarna priča – Advent u Samoboru

Advent u Samoboru

– Odlučili smo se za ovu akciju u subotu jer nam je Djed Mraz šapnuo da djeca najčešće u svojim pismima na kraju napišu da žele i čokoladu.

Advent

Zato će to biti lijep dar naših posjetitelja onima kojima je to najpotrebnije, a grad će pripremiti još dodatnih darova kako dječica na Božićno jutro ne bi skidala osmijeh s lica – ispričala je gradonačelnica Škrobot.

Advent u Samoboru

Advent u Samoboru već je osvojio mnoga srca i izmamio osmijehe. Bogat koncertni program i pop up klizalište okupljaju velik broj posjetitelja koji žele uživati u ovoj posebnoj božićnoj čaroliji, a koju bi svi trebali osjetiti ovih dana.

Zato su organizatori Adventa u Samoboru odlučili ove subote, 18. prosinca 2021. godine, cijeloj priči dati i humanitarnu notu.

U periodu od 17 do 18 sati svi posjetitelji pop up klizališta moći će zamijeniti čokoladu za ulaznicu za klizalište, a sve prikupljene čokolade bit će poklonjene pred sam Božić djeci u potrebi.

Nikako ne propustite posjetiti šarmantni Samobor ove subote, nakon slatke humanitarne priče, u 21 sat koncert će održati Matija Cvek i na najbolji način uvesti nas u Božićno raspoloženje, a cijeli program potražite na stranici samobor.hr. te društvenim mrežama turističke zajednice i grada Samobora.

Foto Press – Advent u Samoboru – Edin Tuzlak