fbpx

Završava snimanje humorističke serije Minus i plus

Serija Minus i plus

Snimanje nove HRT-ove humorističke serije Minus i plus prema konceptu i scenariju Ognjena Sviličića završava ovoga tjedna u Zagrebu, a prikazivanje se očekuje u jesenskoj shemi javnog servisa.

Minus i plus

Serija Minus i plus se snimala mjesec i pol dana u studiju te na nekoliko lokacija u Zagrebu. Tijekom ljeta planirana je postprodukcija, a publika će 12 epizoda moći pogledati u jesenskoj shemi.

Minus i plus

Autor koncepta je Ognjen Sviličić, scenaristi Ognjen Sviličić, Branko Ružić i Josip Lukić, a redatelj Aldo Tardozzi.

Minus i plus

Riječ je o klasičnoj komediji situacije prilagođene našem mentalitetu. Humor se crpi iz svakodnevnog života, iz situacija u kojima se mogu naći svi gledatelji. Naglasci su na muško-ženskim odnosima, na bračnim situacijama mladog, tek vjenčanog para, ali i starijih bračnih parova s više desetaka godina staža, te na različitostima mentaliteta.

U glavnim su ulogama u seriji Minus i plus Iva Jerković kao Lucija, Igor Kovač kao Kruno, Ksenija Pajić kao Emilija, Damir Lončar kao Filip, Stipe Radoja kao Jure, Arijana Čulina kao Ivanka i Filip Radoš kao tata Vinko.

U ostalim ulogama: Areta Ćurković, Irena Tereza Prpić, Domagoj Mrkonjić, Mladen Čutura, Nela Kocsis, Marko Petrić, Jelena Miholjević, Csilla Barath Bastaić, Ivana Gulin, Gloria Dubelj, Dušan Gojić, Marica Vidušić, Jagoda Kralj Novak, Alen Šalinović, Filip Detelić i dr. Za najavnu špicu korištena je pjesma Tončija Huljića Minus i plus, u glazbenoj obradi Mate Matišića.

Direktor fotografije je Filip Tot, scenograf Bojan Drezgić, kostimografkinja Vesna Librić, slikarica maske Snježana Raguž, autor glazbe Mate Matišić, snimatelj tona Matija Santro, montažeri Ivan Živalj i Sara Gregorić, izvršni producent Hrvoje Habeković, producent Damir Terešak, a urednica serije Zinka Kiseljak.

Foto: Press