fbpx

Otkrijte najjeziviju tajnu koju krije Stan 32

Od 29.10. Stan 32 u Cineplexxu i odabranim kinima!

Horor Stan 32 temeljen je na istinitim događajima

Ove jeseni u najgledanijem ovogodišnjem španjolskom filmu, počet će borba na život ili smrt. Od 29. listopada u Cineplexx i odabrana kina stiže nam intrigantan horor Stan 32 temeljen na istinitim događajima. Godina je 1976. Madrid, glavni grad Španjolske. Početak španjolske tranzicije nakon smrti generala Franca godinu ranije, obitelj Olmedo seli se u veliki grad iz svog rodnog mjesta nadajući se većoj zaradi i boljem životu za sve svoje članove. Obitelj čine Manolo, farmer zaposlen u poznatoj tvornici kamiona Pegaso, njegova žena i prije toga šogorica Candela, zaposlena u razvikanom trgovačkom centru Galerías Preciados, najstariji sin Pepe, sramežljivi i mucavi dvadesetogodišnjak koji se osjeća kao stranac u gradu u kojem ne može pronaći posao, starija kći Amparo kojoj je san živjeti u Parizu i raditi kao stjuardesa za avio kompaniju Iberia; dijete Rafael „Rafi“, jedini sin Manola i Candele nakon što ju je njezin prvi muž (otac Pepea i Amparo) ostavio; i na kraju Candelin stari i senilni otac s problemom pamćenja.

Stan 32

Ali, postoji nešto što Olmedovi ne znaju: u stanu 32 koji su kupili – oni nisu sami. Neobjašnjive pojave koje ih prate u stopu uskoro će im ugroziti živote…
Redatelju Albertu Pintu ovo je prvi dugometražni film kojeg samostalno potpisuje. U glavnim su ulogama Begoña Vargas, Iván Marcos, Beatriz Segura, Sergio Castellanos i José Luis de Madariaga.
Filmski kritičari posebno su istaknuli i odličnu glazbu i scenografiju za što su zaslužni Frank Montasell i Lucas Peire te Marta Petite.
Napeti horor Stan 32 u Cineplexx i odabrana kina stiže 29. listopada!

Foto: Press