Umjesto The Voicea, HRT priprema novu zabavnu emisiju!
Piše: redakcija On 18 kol., 2016 At 03:00 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Jesen na HRT-u…

Nina Kraljić i Ruža Janjiš bile su Najljepši glas Hrvatske u prvoj i drugoj sezoni showa, no treće sezone popularnog showa neće biti

Najljepši glas Hrvatske, hrt– Obavještavamo vas kako u jesenskoj programskoj shemi Hrvatske radiotelevizije nije planirano prikazivanje treće sezone emisije The Voice – Najljepši glas Hrvatske – priopćili su s HRT-a za portal Scena.hr. No na HRT-u nisu pojasnili razloge zašto nema nove sezone The Voice.
– Kako su brojni poslovni procesi povezani s novom jesenskom programskom shemom u tijeku, zasad nismo u mogućnosti iznositi daljnje podatke o tome – naglasili su. No kako neslužbeno doznajemo HRT u vlastitoj produkciji priprema novu zabavnu emisiju koja će se prikazivati u istom udarnom terminu kad se prikazivao i show The Voice. Podsjetimo, mentori u dvije sezone showa The Voice bili su Jacques Houdek, Tony Cetinski, Indira Levak i Ivan Dečak. Pobjednica prve sezone bila je Nina Kraljić koja je Hrvatsku predstavljala i na Eurosongu, a u drugoj sezoni titulu najljepšeg glasa dobila je Ruža Janjiš.

Foto: Press arhiva

comment closed