fbpx

Sretnom vozaču Harley Davidson i 25.000 eura!

Posao snova…

Potraga širom Europe za jednim avanturistom spremnim za spektakularnu touring vožnju

Harley DavidsonHarley Davidson traži jednog strastvenog vozača motocikla koji je spreman krenuti na dvomjesečno putovanje Europom s time da su  plaćeni svi troškovi putovanja. Iako je to iskustvo samo po sebi sjajno, sretni vozač će još dobiti na poklon Street Glide™ koji je vozio tijekom putovanja i 25.000,00 eura.
Zvuči kao san! Ali nije. To je ponuda za posao jednom sretnom kandidatu, jer motociklistička legenda Harley Davidson pokreće projekt ‘Discover More’ koju će voditi izabrani avanturist na svojoj najboljoj vožnji života.
Početkom ovog ljeta, od sretnog dobitnika će se zahtijevati da isplanira i sudjeluje u svojoj vlastitoj cestovnoj avanturi, putujući kroz više od 20 europskih zemalja, tražeći najbolje ceste za vožnju u Europi i dijeleći svoje iskustvo putem društvenih medija i posebnih web-stranica. Nakon jednog mjeseca pripreme i planiranja, sretni vozač – kojeg će na svakom koraku puta pratiti njegov profesionalni tim snimatelja – putovati će dva mjeseca kako bi dokumentirao ovo nevjerojatno iskustvo.
Harley DavidsonZvuči predobro da bi bilo istinito? Izabrani vozač će krenuti na putovanje u svibnju 2015. godine. Svi kandidati se pozivaju da se prijave na www.h-d.com/riderwanted i obrazlože zašto su baš oni najbolji kandidat za ovo nevjerojatno putovanje. Zadnji dan za prijave je 20. ožujka 2015. godine. Ime izabranog vozača bit će objavljeno u travnju. Nakon toga planiranje ovog nezaboravnog putovanja koje se događa jednom u životu može početi.
Svi kandidati moraju imati važeću putovnicu Europske Unije, valjanu vozačku dozvolu i ono najvažnije, strast da ispričaju priču koja će nadahnuti i druge da krenu na sličnu avanturu.
Pošaljite svoje prijave na discovermore@harley-davidson.com te recite:
– nešto o sebi i zašto želite taj posao
– vožnju snova koju bi željeli odvoziti u Europi
– vašu strast za vožnjom motora
– zašto ste baš vi pravi kandidat
Prijave treba poslati zaključno s petkom 20. ožujka 2015. godine
Sva prava i uvjeti se primjenjuju i isti se mogu naći na www.h-d.com/riderwanted. Pročitajte ih pažljivo kako bi bili sigurni da zadovoljavate sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Foto: Press Harley Davidson