fbpx

Modrić: Spreman sam, željan i jedva čekam da počne!

Iz Brazila…

Ključna bitka u veznom redu

Luka Modrić na današnjoj konferenciji za medije bio je dobro raspoložen. Otkrio je svoja očekivanja te kako jedva čeka da počne prva utakmica Svjetskog prvenstva.
– Osjećam se dobro, zdrav sam – što je najvažnije – i dobro treniram. Dobio sam nekoliko dana odmora nakon osvajanja Lige prvaka i priliku da se psihički prebacim na reprezentaciju. Spreman sam, željan i jedva čekam da počne prva utakmica Svjetskog prvenstva. Moja će uloga biti kao i protiv Islanda ili Australije, neće se ništa bitnije mijenjati – rekao je Luka Modrić.

O Brazilu

– Brazil nas poštuje, ne doživljavaju Hrvatsku samo kao jednog od protivnika. Znaju većinu naših igrača, znaju našu kvalitetu i sada je na nama da se dokažemo na terenu i prezentiramo se na najbolji način. Dugo Hrvatska nije igrala ovako veliku utakmicu. Brazil ima fenomenalnu momčad, od obrane do napada. Mislim da su najbolji Thiago Silva, Marcelo i Neymar, ali svi su svjetske klase. Nemaju slabu točku. Nama je najvažnije da kao momčad budemo pravi, ne može jedan pojedinac sam nešto napraviti. Hrvatska nisu ni Modrić ni Rakitić, Hrvatska je dobre rezultate ostvarivala kada smo se svi borili jedni za druge. Tako će biti i ovoga puta – dodao je Luka Modrić.
– Bit će teško dobiti bitku u veznom redu, koja će biti ključna. Želimo imati posjed lopte i nametnuti svoj ritam, ne smijemo se uzdati samo u obranu – zaključio je Luka.

Foto: Drago Sopta/HNS