fbpx

Luka Cindrić: Ovo je jako važna pobjeda za nas

Hvala navijačima na podršci, predivno je igrati, rekao je Luka Cindrić

– Mislim da smo zaslužili danas pobjedu, odigrali smo na visokom nivou, pogotovo prvo poluvrijeme, i obranu i napad.

Luka Cindrić

Napravili smo razliku tad. U drugom poluvremenu smo malo pali, fizički se nismo umorili. Sve u svemu, ovo je jako važna pobjeda za nas i treba biti zadovoljan. Dižemo se iz utakmice u utakmicu. Hvala navijačima na podršci, predivno je igrati – rekao je Luka Cindrić.

Pobjednički niz hrvatske rukometne reprezentacije nastavljen je i na otvaranju druge faze natjecanja. Naši reprezentativci svladali su domaćina, Austriju s 27:23 u prvoj utakmici odigranoj u Beču. Naši vanjski igrači Luka Cindrić i Matej Hrstić komentirali su utakmicu protiv domaćina.

– Dobro smo se pripremili i dobro ušli u utakmicu. U drugom poluvremenu smo upali u crnu rupu, zabijali smo golove, ali nismo baš obranu odradili kako treba. Ipak, na kraju zaslužena pobjeda i idemo dalje – rekao je Matej Hrstić.

Najbolji strijelci Hrvatske bili su Zlatko Horvat sa šest pogodaka, Domagoj Duvnjak pet od pet udaraca, i Luka Cinrdić s pet od devet pokušaja. Promašili smo tri sedmerca i to je jedino što nije bilo savršeno. Kod Austrije najbolji Robert Weber sa šest pogodaka. Sjajan i vratar Thomas Eichberger s deset obrana.

Foto: Press – Hrvatski rukometni savez