Ulaz slobodan: Veliki klizački spektakl u Ledenoj dvorani
By redakcija On 10 ožu., 2016 At 12:15 PM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Zagreb…

14. ISU Svjetskog juniorskog kupa i 13. Trofej Zagrebačkih pahuljica

klizački spektakl– Spremni smo za natjecanje. Ovi posljednji dani su izrazito naporni za djevojke, ali silno se želimo pokazati u pravom svjetlu svojoj publici, pa je onda sve lakše podnijeti. Seniorskoj ekipi ovo će biti posljednja provjera pred Svjetsko prvenstvo koje nas čeka u travnju u Budimpešti i velika nam je želja napokon uloviti sto bodova za programe. S time bi si sigurno pojačali samopouzdanje prije odlaska na SP. Pozivam ovim putem sve koji vole sport da dođu ova dva dana u Ledenu i uživaju ne samo u našim nego i programima nekih od najboljih svjetskih ekipa. Biti će to idealna potvrda da ovo nije samo skup lijepih djevojaka, nego da te djevojke naporno treniraju, sate i sate dnevno su na ledu, ozljeđuju se kao što je nama sada otpala iz prve postave Helena Matić zbog ozljede mišića. Ljepota je u ovoj priči samo dodatni plus, ništa više od toga – rekla je Nataša Bahat, trenerica seniorske ekipe Zagrebačkih pahuljica.
Sve je spremno za novi veliki klizački spektakl u Ledenoj dvorani Doma sportova. Sutra i preksutra, u petak i subotu 11. i 12. ožujka 2016. godine Zagreb je domaćin čak dva natjecanja u sinkroniziranom klizanju; ‘14. ISU Svjetskog juniorskog kupa‘ i ‘13. Trofeja Zagrebačkih pahuljica‘.
Ledena će u dva dana srušiti klizački rekord jer nastupiti će više od 700 klizačica iz 34 ekipe i 15 zemalja svijeta i to Češke, Finske, Hrvatske, Italije, Kanade, Mađarske, Nizozemske, Njemačke, Rusije, SAD-a, Španjolske, Švicarske, Švedske, Turske i Velike Britanije. Hrvatsku će predstavljati čak pet ekipa – seniorke, juniorke, mlađe juniorke i kadetkinje Zagrebačkih pahuljica te kadetkinje ekipe Ice Cats.
Natjecanje starta u petak u 16 sati, od 17.00 je svečano otvaranje, a zatim nastavak mnogobrojnih programa.
Ulaz u Ledenu je besplatan.

Foto: Press

comment closed