fbpx

Irina Čulinović vodi emisiju Dobro jutro na HRA 2!

Uspješna godina…

Pozivu nisam mogla odoljeti. Srce mi je veliko kao kuća jer je radio moja ljubav, kaže  Irina

Ekskluzivno

Irina ČulinovićRadijska voditeljica Irina Čulinović početkom ljeta dobila je primamljivu ponudu glavne urednice Jadranke Rilović s Hrvatskog radija 2 da petkom vodi emisiju ‘Dobro jutro‘ od 6.00 do 10.00 sati. Poziv je simpatičnu voditeljicu ugodno iznenadio. Iako je zatrpana poslom, Irina je nakon duže kave s Jadrankom ponudu odlučila prihvatiti.
– Pozivu nisam mogla odoljeti. Srce mi je veliko kao kuća jer je radio moja ljubav. Prvi gost je Mate Janković kojega ću pokušati natjerati da mi isfiletira ribu za ručak – rekla je vedra Irina ekskluzivno za portal Scena.hr. Inače, ovo je odlična godina za radijsku voditeljicu. Ispričala nam je i svoj put u karijeri.
– Nakon 18 godina radijske karijere, odlazim na mjesto člana uprave zadužena za program radijskih kuća – Antena Zagreb, Narodni  radio i Totalni FM. No s te pozicije sam otišla prije godinu dana – otkrila je Irina koja je bila nominirana za svjetskog radijskog Oscara, a po istraživanjima slušatelja je najdraža voditeljica. No uz sve to Irina ima, kako kaže, i tajni život. Vlasnik je i konzultantske tvrtke koja se bavi razvojem digitalne komunikacije sa sedam zaposlenih. Irina je ove godine jedan od svojih uspješnih projekata prodala velikoj medijskoj grupaciji. A Irini je povratak u radijski eter kruna uspješne godine.

Foto: Privatni album