fbpx

Luka Bulić, S. Lozar, Maja Šuput i Renata Sabljak u finalu

Show…

Finalisti ‘Tvoje lice zvuči poznato’

Luka BulićPosljednja kvalifikacijska emisija druge sezone showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ bila je napeta do samog kraja. Iako su svi osmero natjecatelja dobili zavidne kometare žirija, u finalu ima mjesta samo za četvero, a to su ove godine Saša Lozar, Luka Bulić, Renata Sabljak i Maja Šuput.
Pobjedu u polufinalnoj emisiji odnio je Saša Lozar, transformiran u Arethu Franklin, čija je maska bila toliko nevjerojatna da ga je Đuro u šaljivom tonu priupitao za osobnu iskaznicu, a na kraju mu se i poklonio.
– Čudo! Taj glas koji si ga stavio tako u masku! Dvanaestica za masku, za pjevanje, ples! – poručila mu je Sandra ne mogavši sakriti oduševljenje izvedbom pjesme ‘Respect’, a Tomo je nakon njegovog nastupa zaključio: „Apsolutno super! Vidi se što je show! Vidi se da je ekipa iza toga, da svi to rade, da nije posao jednog čovjeka, nego zbilja jednog ogromnog tima ovdje koji se svi potrgaju da naprave nešto ovakvo!“.
Luka BulićSaša je odlučio iznos od 10 tisuća kuna donirati zagrebačkom Centru za poremećaj hranjenja BEA.
Zadnja epizoda druge sezone popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato koju ćemo imati priliku pogledati u nedjelju 6.prosinca iznjedrit će pobjednika. Saša Lozar, Luka Bulić, Renata Sabljak i Maja Šuput za tjedan dana izvest će svoje posljednje transformacije, a samo najbolji natjecatelj će odnijeti pobjedu. Posljednji put će osmero natjecatelja stupiti na scenu, pa ćemo tako imati priliku vidjeti transformacije u Beyonce, Erosa Ramazzottija, The Pointer Sisters te Miley Cyrus. Preostalih četvero natjecatelja nastupat će u revijalnom tonu, tako ćemo vidjeti dva sjajna dueta, Dušana Bućana i Ivana Šarića u ulozi Dražena Zečića i Anđele te Ivanu Marić i Maju Posavec kao pjevačice iz grupe ABBA.

Foto: Press