Crvenokosi Saša Lozar uvjerljivo pobijedio kao Annie Lennox
Piše: redakcija On 19 lis., 2015 At 10:34 AM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Show…

Tvoje lice zvuči poznato

Saša Lozar– Hvala svima na svemu! – poručio je Saša Lozar nakon pobjede u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ i odlučio da se donacija od deset tisuća kuna u njegovo ime donira udruzi udomitelja i obiteljskih domova ‘Nada‘ iz Ivanca.
Saša Lozar još jedanput je potvrdio da mu savršeno stoji naziv ‘maher imitacija’. Oduševio je žiri i publiku preobrazbom u pjevačicu britanskog glazbenog sastava Eurythmics, Annie Lennox, a nastupio je s hit pjesmom ‘Sweet Dreams’.
Članica žirija Matija Vuica bila je oduševljena njegovim nastupom te je kazala kako je poželjela da upravo Saša održi koncert s pjesmama Eurythmicsa.
– Stvarno je bio spektakularan nastup i stvarno je nevjerojatno kako si iz tog velikog dijela uspio tu usku njenu žensku boju glasa da napraviš. Opet me je oduševila tvoja sposobnost da držiš lik do kraja. Malo sam se prepao kad si mahao ovim štapićem prema meni, mislio sam da ćeš me u žabu pretvoriti – rekao je Đuro, a Sandra mu je poručila: “Glasovno si sto posto bio ona! Iz emisije u emisiju rasteš. Ne znam do kud možeš ići dalje!“.
Sljedeća emisija donijet će još uzbudljivije transformacije. Tako ćemo Luku Bulića gledati kao Kemala Montena, Ivana Šarić kao Baayja Whitea, Maju Šuput kao John Travoltu, a Maju Posavec kao Gloriu Estefan. Dušan Bućan nastupit će kao grupa I Bee, a Renatu Sabljak gledat ćemo kao članicu Novih fosila. Zanimljiva će biti i transformacija Ivane Marić u Jacquesa Houdeka.

Foto: Press

comment closed