fbpx

Smoke Mardeljano na drugom izdanju Mic Dropa!

Sax!…

Smoke Mardeljano– Nakon punog Vintagea početkom godine i na krilima singlova ‘Ja repujem’ i ’40 lajni’ koji se bliže 2 milijuna, odnosno milijun YouTube pogleda, Smoke Mardeljano stiže još jednom razvaliti Zagreb. Ovaj je beogradski reper i glavni junak dokumentarca ‘Ja repujem’ autora Stefana Veselinovića i redatelja Petra Petrovića, u kojem VICE Srbija upravo kroz lik i djelo Smoke Mardeljana uvodi gledatelja duboko u svijet srpskog hip hopa – poručuju organizatori.
Smoke MardeljanoJedan od najboljih i najpopularnijih repera mlađe generacije u regiji, Smoke Mardeljano, stiže premijerno u zagrebački Sax na drugo izdanje novog hip hop programa Mic Drop! Velika hip-hop fešta održat će se u subotu, 27.svibnja 2017. godine, a cijena karte u pretprodaji je 30.00 kuna i kupiti se može isključivo tijekom radnog vremena kluba. Na dan nastupa cijena ulaznice će biti 40.00 kuna.
Smoketu, koji je poznat po odličnim live nastupima rastućeg tempa i dinamike, ovom prilikom asistirat će DJ Rofellos koji je na premijernom Mic Dropu bacio odličan grime set i rasplesao sve prisutne.

Foto: Press