fbpx

Maja Šuput postaje Bieber, a Luka Maja Šuput!

Show…

Tvoje lice zvuči poznato

Luka BulićSamo jedna epizoda dijeli nas od uzbudljivog finala popularnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘, a na kraju ovotjedne emisije saznat ćemo tko su četiri najbolje plasirana natjecatelja. U velikom finalu koje ćemo vidjeti 6. prosinca 2015. godine, tih četvero natjecatelja borit će se za laskavu titulu pobjednika druge sezone showa, dok će ostali nastupiti u revijalnom tonu.
Kako je u ovom showu sve moguće, iskusili su i natjecatelji. Tako je ogromno iznenađenje bilo ne samo Luki Buliću, već i Maji Šuput kad mu je gljiva dodijelila upravo nju za imitaciju.
– Nikad u životu nisam mislio da ću dobiti Maju Šuput! – šokirano će Luka, koji je zaključio kako je njegova energija na malo nižoj razini od Majine pa će se stoga dobro morati potruditi kako bi njezin lik što vjernije dočarao.
– Scenski nastup zahtjeva od mene izrazitu moć uvjeravanja kuma da izvadi keš – objašnjava Luka pred kojim je nastup s pjesmom ‘Svatovska’ i zaključuje:
“Uvijek se na kraju svede na tog sirotog kuma. Ja bi volio da u publici sjede samo kumovi, pa da ja kad počnem pjevati da nešto i zaradim. Ja ću se potruditi u ovom nastupu ne oduzeti Maji niti jednu njezinu gažu.“
Maja ŠuputPod posebnim povećalom fanova Justina Biebera bit će Maja Šuput, čiji je izraz na licu sve objasnio, a izvest će njegu pjesmu s početka karijere ‘Baby’.
– Da mi je netko rekao da ću ikada morati biti Justin Bieber, rekla bi mu ti se šališ, ni za maškare! – našalila se Maja i dodala kako ipak nije tako strašno kako je i mislila.
“Sigurna sam da će ljudi padat od smijeha kad me vide s tom groznom frizurom. To jest baš smiješno, a cilj ovoga je da mi se narod smije, pa eto smijete se još jednoj emisiji! – poručuje Maja.
Ivan Šarić bit će Shania Twain, Dušan Bućan će biti Marina Perazić, Maja Posavec Kim Wilde, a Ivana Marić će biti Rihanna. Saša Lozar utjelovit će Arethu Franklin, a pobjednicu desete emisije Renatu Sabljak, gledat ćemo kao Shakiru.
Ne propustite uzbudljivo polufinale druge sezone showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ i otkrijte kojih četvero natjecatelja će se boriti za titulu pobjednika!

Foto: Press