fbpx

CCC ugostio najveće zvijezde regionalne YouTube scene

“Tvoje vrijeme za Igru” trgovinu CCC pretvorilo u gaming spektakl

Povratak u školu nikad nije bio zabavniji, a za to se pobrinuo CCC koji je okupio više stotina posjetitelja na gaming eventu „Tvoje vrijeme za igru“.

Ujedno je CCC predstavio kampanju POVRATAK U ŠKOLU te omogućio da se pobjednici gaming natjecanja uistinu vrate u školske klupe sa stilom. Ljubitelji popularne multiplayer party royale igre Fall Guys, pohrlili su u trgovinu u Z centru kako bi upoznali najveće zvijezde regionalne YouTube scene, Galla Sandallu @gallasandalla i Krska @nikola_krstin.

Mnoštvo su čekale hrpa iznenađenja te bogate nagrade a dvadeset odabranih imalo je i priliku zaigrati s njima na Fall Guys turniru “Tvoje vrijeme za igru”. Bila je to jedinstvena prilika da posjetitelji upoznaju omiljene gaming idole te zaigraju s njima Fall Guys, planetarno popularnu igru prvenstveno među predstavnicima Generacije Z. Njima je CCC usmjerio svoju novu kampanju za Adidas, Reebok, Puma, Fila, Championi Converse.

 

GallaSandalla i Krsko uz voditeljsku palicu AmeysHouse podijelili su s posjetiteljima svoja iskustva te zaigrali ali i zabavili sve sjajnim iznenađenjima i super nagradama za najbolje.

– CCC je kampanjom “Tvoje vrijeme za igru” pokazao kako povratak u školu u omiljenim brendovima može biti kreativna igra. S druge strane, gajming koji mladi prakticiraju putem ekrana nastojali smo učiniti još fantastičnijim iskustvom i mladima dovesti omiljene zvijezde Youtube scene kako bi ih dodatno inspirirali – istaknula je Martina Perić, CMO, CCC Hrvatska i Slovenija.

Dodala je kako CCC nikada ne prestaje biti inovativan pa sve što je aktualno na svjetskoj modnoj sceni zaživi i na policama njihovih trgovina. Zaživjela su i neka nova prijateljstva i iskustva u Z centru jer su  GallaSandalla i Krsko uz voditeljsku palicu AmeysHouse podijelili s posjetiteljima svoja iskustva te zaigrali ali i zabavili sve sjajnim iznenađenjima te super nagradama za najbolje.

– Jučer je bilo neopisivo, toliko fanova, pozitive, ljubavi u jednom danu i to sve zahvaljujući CCC Hrvatska s kampanjom “Tvoje vrijeme za igru”. Drago mi je bilo vidjeti svog kolegu Nikolu Krstina nakon dugo vremena i podružiti se s njim. Bilo mi je nezaboravno iskustvo bodriti svoje fanove kako igraju i bore se za nagradu u Fall Guys igrici. Posebice mi je bilo drago slikati se s fanovima, upoznat ih te primiti lijepe poruke podrške koje mi svakoga dana pružaju. Hvala vam CCC – rekao je Galla Sandalla.

– Svaki moj dolazak u Zagreb ugodno je i zabavno iskustvo, baš kao i ovo u Z centru. Odlično društvo kolega, iznimno dobra organizacija i profesionalnost organizatora doprinijeli su da ovaj CCC event bude zabavan i zanimljiv. Htio bih se zahvaliti svima koji su omogućili da se ovaj CCC event održi i naravno hvala posjetiteljima i igračima koji su bili s nama! Nadam se da ću u bliskoj budućnosti imati prilike  opet doći u Zagreb i ponovo surađivati s ovom fantastičnom ekipom – izjavio je vidno oduševljen Krsko.

Tvoje vrijeme za igru kampanja je koja promovira sportske brendove dostupne u trgovini, a svi artikli iz nove kolekcije “Tvoje vrijeme za igru”, dostupni su u svih 28 trgovina diljem Hrvatske i na ccc.eu.

Foto: Press – Sandra Kvakan/ Kvaka 22