Božićna čarolija u Lisinskom!
By redakcija On 13 pro., 2016 At 04:48 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Zagreb….

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Božićna čarolija– U petak, 16. prosinca u Lisinskom ne propustite čarobni Božićni koncert Zagrebačke filharmonije i vokalnog ansambla Husar&Tomčić. Od Božića do Božića prošla je godina, ali od protoka vremena, puno više veseli činjenica da se Božićni koncert Zagrebačke filharmonije i vokalnog ansambla Husar&Tomčić ustoličio u blagdanskom kalendaru događanja – pozivaju organizatori koncerta.
Uspješni koncept spajanja tradicionalnog i suvremenog, instrumentalnog i vokalnog, duhovnog i svjetovnog, scenskog i glazbenog započet prošle godine, ove godine pršti dodatnom energijom i (zlatnim) sjajem.
Božićna čarolija, Ivna MulaU petak, 16.prosinca s početkom u 19.30 sati božićna čarolija satkana od glasovnih i instrumentalnih boja i oblika preuzima Lisinski. Blagdanski duh uz prekrasne vokale mladih umjetnika vokalnog ansambla Husar&Tomčić ispreplest će se sa filharmonijskim notama.
Pod vodstvom maestra Ive Lipanovića, uz Orkestar i mlade vokale pozornicu dvorane Lisinski uveličat će i svjetska operna diva Inva Mula. Raskoš glasa ove neprikosnovene pjevačke senzacije u spoju sa snažnom vokalno – scenskom energijom vokalnog ansambla Husar&Tomčić bit će naš božićni dar Vama.
– Vidimo se 16.12. u 19.30 sati u Lisinskom! – poziv je koji se ne propušta.

Foto: Press

comment closed