fbpx

Breakdance i hip-hop u Centru Knap!

Zagreb…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Hip-Hop kultura suvremenog doba, način izražavanja, za mnoge čak i način života!

hip hopImaš viška energije a ne znaš kako je potrošiti? Voliš plesati? Centar kulture na Peščenici ima rješenje!!! Breakdance i Hip-Hop pravi su izbor!!! Treninzi u Centru Knap održavaju se dva puta tjedno. Za djeca od 7 do 14 godina treninzi Breaka održavaju se utorkom i četvrtkom od 19 do 20,30 sati. Hip-hop treninzi su ponedjeljkom i srijedom  od 19 do 20,30 sati. Treninzi počinju 21. rujna za Hip-Hop i 22. rujna Break dance.
Hip-hop je modificiran oblik disco plesa kojem je osnovna karakteristika kreativnost, te osjećaj za glazbu i ritam. U hip-hopu je dozvoljeno gotovo sve, najvažnije je da plesač osjeća glazbu uz koju pleše. Pogodan je za skupne koreografije zbog svoje ritmičnosti i atraktivnosti.
Jednako ga vole i plešu djevojčice i dječaci.
BreakdanceBreakdance je jedan stil Hip hopa, a razvio se iz težili da ova vrsta plesa bude jedinstvena. Ples sadrži elemente gimnastičkih i atletskih akrobacija te korake i trikove Kung-Fu vještine. Najvažnija karakteristika ovog plesnog stila je improvizacija. Posebno ga vole dječaci zbog karakterističnog načina plesa.
Nikada nije kasno za Break! Dođi, probaj i osvoji plesni podij 😉
UPISI U TIJEKU!!!

Foto: Press