fbpx

Gibonni prvi put u Areni Zagreb – posebna ponuda za studente

Koncert…

GibonniGibonni je briljantan autor, izniman pjesnik, ali prije svega ‘čovik’ i muzičar koji, djelujući već više od 30 godina, ostavlja u glazbi jedinstven pečat i potpis. Kombinacija popa i rocka sa zrnom osebujnog mediteranskog kolorita čini ga jednom od ikona hrvatske glazbe.
Koncert u Areni Zagreb prvi je Gibonnijev nastup u ovoj dvorani. Svi koji su pratili njegov uspjeh, počevši od 1991. kada kreće njegova samostalna karijera, preko hitova ‘Tempera’, ‘Lipa moja’, ‘Činim pravu stvar’, ‘Mirakul’, ‘Libar’, ‘Žeđam’, ‘Oprosti’, ‘Posoljeni zrak i razlivena tinta’, ‘Judi, zviri i beštimje’, ‘Onako, od oka’, ‘Udica’ pa do aktualnog singla ‘Bella Figura, Bella Pitura’ znaju da publika s nestrpljenjem očekuje svaki Gibonnijev koncert, i da se uvijek traži karta više.
Ulaznice za ovaj koncertni spektakl potražite od četvrtka, 1. lipnja u: Aquarius Music Shopovima, te u sustavu Ticketshop.hr
Gibonni– Pripremili smo i posebnu ponudu za studente. Od četvrtka, 1. lipnja 2017. godine u jednom od zagrebačkih Aquarius Music Shopova (Varšavska 13 ili Branimir centar) uz predočenje“X-ice“ 500 najbržih ostvarit će poseban popust za kupnju ulaznica u fan pitu (250 komada) i parteru (250 komada) – poručuju organizatori.
Informaciju o ovom koncertu Gibonni je sinoć podijelio sa 60 najvećih fanova. Prvi su informaciju o velikom koncertu mogli čuti obožavatelji Gibonnija koji su sinoć prisustvovali ekskluzivnom koncertu za koji su ulaznice osvojili u eteru Antene Zagreb. Sam Gibonni htio je da ovaj mini koncert nosi ime Primo Piatto (predjelo) jer je htio svojim fanovima pružiti najbolji mogući uvod u veliki zagrebački koncert u Areni.

Foto: Press