fbpx

Upis u kreativne radionice za sve uzraste i generacije!

Knap…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

kreativne radioniceNova školska godina je tu, a s njom dolazi vrijeme da odaberemo i nove slobodne aktivnosti. Centar kulture na PeščeniciKNAP krenuo je s upisom u kreativne radionice za sve uzraste i generacije. Kao i svake godine u centru Knap i ove jeseni priredili su veliki izbor radionica; od likovnih, plesnih, dramskih, glazbenih…
Plesači će moći izabrati između Klasičnog baleta za djecu i odrasle, Studija za ples i pokret, Suvremenog plesa, Hip – hopa i Break dance-a za školarce i studente, te satova Društvenih plesova. Tu su i rekreativne radionice; Body creation dance i Vježbe za bolji dan i lakši san. Novost za sve ljubitelje plesa je i radionica Afričkih plesova, koja s radom započinje 30.rujna u 20,30 sati otvorenim satom za sve zainteresirane.
Novi, besplatan program ‘Zaplešimo zajedno’ kreće s djelovanjem u listopadu, kad će svi zainteresirani osnovnoškolci s područja Peščenice i Žitnjaka biti uključeni u program učenja društvenih plesova u suradnji s osnovnim školama.
Ljubitelji likovnih radionica i ove sezone mogu birati između radionica: crtanja i slikanja, kiparstva, keramike, likovnog kluba te radionice tradicijskog veza i pletenja. Za djecu su tu likovna i lutkarska radionica. Novost je da s radom započinje radionica crtanja i slikanja za mlade slikare. Program je namijenjena djeci od 6. do 8. razreda, a radionica postepeno uvodi djecu u svijet umjetnosti i slikarstva.
Nastavlja se i druženje na Kreativnoj familiji, besplatnoj radionici za cijelu obitelj, svaki drugi petak do kraja godine, kao i s besplatnim radionicama za male znanstvenike u suradnji s Biotekom u pokretu svake srijede.
kreativne radioniceDramski studio Centra KNAP upisuje polaznike od prvog razreda osnovne škole, srednjoškolci, studente i odrasle!
Ljubitelji glazbe mogu birati između satova gitare za početnike i napredne, sintesajzera te glazbene radionice za najmlađe – Klavirčice.
Naravno i ove godine pripremljeni su i mnogi novi, besplatni i zanimljivi programi koji će se održavati kroz tekuću godinu te bogat koncertni i izložbeni program.
Koncertna sezona započinje u listopadu, dok Galerija događanja najavljuje izložbu ‘Bossa nova’ mlade osječke umjetnice Jelene Kovačević, čije je otvorenje zakazano za 25.rujna.

Foto: Press