RIO 2016: Hrvatski sportaši nezaustavljivo osvajaju olimpijske medalje!
Piše: redakcija On 17 kol., 2016 At 12:39 PM | Categorized As Događanja, Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Rio De Janeiro…

RIO 2016– Naši sportaši nezaustavljivo osvajaju olimpijske medalje! Čestitamo još jednom Sandra Perković i Tonči Stipanović na osvojenom zlatu i srebru! – napisali su na društvenoj stranici iz Hrvatskog olimpijskog odbora.
Hrvatski reprezentativci nastavljaju sa sjajnim uspjesima na Olimpijskim igrama – Rio 2016 i do sada su osvojili pet medalja, tri zlatne i dvije srebrne. Prvu zlatnu medalju osvojio je Josip Glasnović u trapu, zatim braća Sinković u utrci dvojca na pariće, srebrnu medalju osvojio je veslač Damir Martin u utrci samca, atletičarka Sandra Perković u bacanju diska te jedriličar Tonči Stipanović koji je osvojio srebrnu medalju u klasi Laser.
Sutra, 18. kolovoza na RIO 2016, hrvatski sportaši nastupit će u atletici, taekwondou i vaterpolu. Filip Mihaljević i Stipe Žunić nastupit će u kvalifikacijama bacanja kugle (14,55 sati), Ana Šimić i Blanka Vlašić nastupit će u kvalifikacijama skoka u vis (15,00 sati), a Sara Kolak nastupit će u finalu bacanja koplja (02,10 sati – petak).
Ana Zaninović nastupit će u kategoriji do 57 kilograma gdje će joj u osmini finala suparnica biti Iranka Kimia Alizadeh (16,30 sati), a Filip Grgić u kategoriji do 68 kilograma gdje ga u osmini finala čeka Španjolac Joel Gonzalez Bonilla (17,15 sati). Vaterpolisti će u 17,20 sati nastupiti u polufinalnoj utakmici protiv reprezentacije Crne Gore.

Foto: Hrvatski olimpijski odbor društvena stranica

comment closed