fbpx

Nezaboravan provod: Vruća atmosfera na partyju!

Na plesnom podiju…

Na partyju, Anita Dujic, Renata SopekSpecial One party u jednom zagrebačkom klubu rasplesao je stotine mladih željnih dobrog provoda i zaraznih melodija svjetskih i domaćih glazbenih hitova. Nezaboravan provod trajao je do ranih jutarnjih sati, a plesni podij na partyju kluba okupirala su brojna poznata lica poput TV voditeljice i urednice Renate Sopek i Martinu Podgorski, Ecije Ivušić, manekenke Anite Dujić Veljača, nogometaša Ante Rukavine i stotine veselih posjetitelja.
– Volim izaći i zabaviti se u dobrom društvu. Oduševljena sam energijom ovih mladih rasplesanim ljudi. Moram priznati da sam i sama zaplesala – rekla je TV voditeljica Renata Sopek.
U vrhunskom tulumu nove zvijezde zagrebačkog noćnog života uživala je i Na partyju, Ecija Ivusic, Ante Rukavinauspješna hrvatska manekenka Anita Dujić Veljača koja nam je otkrila:
– Nakon napornih poslovnih obaveza ples je jedna od tehnika mog opuštanja. Volim energiju glazbe i često zaplešem u izlasku – rekla je Anita.
Party nije propustila ni atraktivna voditeljica Ecija Ivušić koja se zabavljala u društvu dobrog prijatelja, nogometaša Ante Rukavine.

Foto: Press