fbpx

Zvijezde hita Footloose spremne za mega spektakl!

Footloose…

Footloose– Nisam mogao dočekati da Footloose opet zaigra, uistinu uživam glumeći u ovoj predstavi. Footloose je priča koja donosi smijeh i sreću i ovom prilikom pozivam sve one željne dobre zabave da nam se pridruže u Ciboni – rekao je glumac i sportski trener Mario Valentić.

Zvijezde hita Footloose odbrojavaju posljednje sate do jedinstvene i neponovljive izvedbe mega spektakla. Maja Šuput, Mario Valentić i Bojan Jambrošić te nenadmašna ekipa glazbene uspješnice zabavljat će nas u svevremenskoj priči o ljubavi koja uz neviđenu svjetsku produkciju, 18. prosinca od 19.30 sati u KC Dražen Petrović donosi dašak Broadwaya u srce Zagreba.
FootlooseMladi izvođači, talentirani pjevači, glumci i plesači do sada su oduševili više od 100 tisuća gledatelja, te pobudili kreativnost stotina mladih koji su potaknuti Footloose-om i sami producirali svoje mjuzikle. Svjetlo dana tako je ugledao prvi mjuzikl o hrvatskom zagorju Zeleno Blago, a osnovna škola Gornje Vrapče iz Zagreba napravila je svoju verziju legendarnog Footloose-a.
U KC Dražen Petrović očekuje nas produkcija svjetskih razmjera gdje će gledatelji na dva velika ekrana moći pratiti izvedbu uživo. Svi gledatelji imat će Maja Suputpriliku upoznati izvođače, fotografirati se s njima i dobiti autogram. Nakon neponovljive izvedbe, svi gledatelji pozvani su da se zabave s izvođačima na after partiju u klubu Bunga Bunga kojise nalazi iza zgrade KC Dražena Petrovića, na adresi Florijana Andrašeca 14.
Iskoristite jedinstvenu priliku i pogledajte ovaj glazbeni hit koji je pokorio svijet!
Ulaznice za posljednju izvedbu 18. prosinca 2013. od 19.30 sati mogu se kupiti po cijeni od 90, 100 i 120 kn u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni Studentskog centra te na dan izvedbe na blagajni KC Dražen Petrović.

Foto: Press Scena.hr