fbpx

2Cellos u Puli: Pulski spektakl koji neće biti zaboravljen

Arena…

Još jedan u nizu rasprodanih koncerata 2Cellos

2CellosU nedjelju je održan dugoočekivani koncert 2Cellos, Stjepan Hauser i Luka Šulić, u pulskoj Areni koji je više od 10 dana prije datuma koncerta bio rasprodan. U Arenu su se slijevale rijeke posjetitelja svih narodnosti – od Japanaca, Amerikanaca do Slovenaca i tražila se ulaznica više koju je bilo nemoguće dobiti.
2Cellos su još jednom ‘pogodili u sridu’ i svojim predanim radom i trudom omogućili svojim fanovima da još jednom prisustvuju 2Cellosnjihovoj maestralnoj izvedbi. Kombinacija vrhunske glazbe, Zagrebačke filharmonije po palicom maestra Krešimira Batinića, sjajnih Stjepanovih i Lukinih dosjetki koje su nasmijavale cijelu Arenu i izvrsne produkcije, na nogama je držala preko 8.000 ljudi više od dva sata.
Iznenađenje prije počekta koncerta je bio mladi glazbenik Frano Živković koji je kao predgrupa nastupao 30 minuta i oduševio sve prisutne.
2CellosKoncert je u prvom dijelu bio posvećen novom albumu i filmskoj glazbi, a drugi dio rock i pop skladbama koje su tresle Arenu . I na ovom koncertu 2Cellos su bili osnaženi sjajnim bubnjarom Dušanom Kranjcom koji je jučer srce ostavio na pozornici i zaslužio ogroman pljesak. A posebno iznenađenje večeri bio je ‘Michael Jackson’ koji je zaplesao s dečkima na izvedbi Smooth Criminal.
U Areni, gdje su 2Cellos nastupali prvi puta prije pet godina i vinuli se u zvjezdano nebo, ponovno su srušili vlastite granice i postavili nove standarde za sve koji će ubuduće nastupati u tom veličanstvenom zdanju.
2Cellos nastavljaju svoju turneju ‘SCORE’ u Americi, a svi s nestrpljenjem čekaju njihovo novo ostvarenje kojim će još jednom obogatiti glazbeni svijet.

SET LISTA:
CHARIOTS OF FIRE
GODFATHER
LOVE OF PRINCESS
MOON RIVER
RAIN MAN THEME
LOVE STORY
MY HEART WILL GO ON
GLADIATOR
MOMBASA
GAME OF THRONES
————
SMOOTH CRIMINAL
THUNDERSTRUCK
SMELLS LIKE TEEN SPIRIT
SHOCK ME ALL NIGHT LONG
HIGHWAY TO HELL
SATISFACTION
BACK IN BLACK

THE TROOPER
WAKE ME UP
WE FOUND LOVE
SMOOTH CRIMINAL
WELCOME TO THE JUNGLE
WITH OR WITHOUT YOU

Foto: Press