Tedi Spalato: Nisan oženija koju san jubija
By redakcija On 26 tra., 2017 At 01:41 PM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Nova pjesma….

Tedi Spalato predstavlja novu pjesmu u koju se publika ‘Naše bile štorije’ zaljubila!

Severina, Tedi Spalato– Pjesma ‘Nisan oženija koju san jubija’ Nene Ninčevića i Gorana Karana je uistinu iskrena i emotivna pjesma iz ‘Štorije’. Tako sam je i ja doživio i otpjevao. Dodatni emotivni naboj pjesma doživljava kad je pjevam Severini čija emotivna reakcija još više daje na značenju pjesme. Radujem se da će biti uvrštena na moj novi album u izdanju Scardone – rekao je Tedi Spalato.
Tedi Spalato predstavlja svoju pjesmu iz mjuzikla ‘Naša bila štorija’ pod nazivom ‘Nisan oženija koju san jubija’, a radi se o predivnoj ljubavnoj baladi za koju Nenad Ninčević i Goran Karan zajedno potpisuju glazbu i tekst, kao i sve ostale u mjuziklu ‘Naša bila štorija’, a Nenad Šiškov je bio zadužen za aranžman.
Podsjećamo, Tedi Spalato je dio ekipe koja je prošli tjedan oduševila Splićane i njihove goste na spektakularnoj izvedbi ‘Naše bile štorije’ gdje ih je publika ispratila Severina, Tedi Spalatodvadesetominutnim stajaćim ovacijama. A Tedi je glumio barba Luku koji je pjevajući ovu pjesmu na pozornici tiješio Severinu u ljubavnim jadima.
Pjesma ‘Nisan oženija koju san jubija’ je samo jedna u nizu vanserijskih pjesama koje se nalaze na albumu ‘Naša bila štorija’ koji je izašao u ožujku i od tada je među najprodavanijim u Hrvatskoj. Izvođači su za ove pjesme rekli da su malo remek djelo i da ih obožavaju izvoditi te da ove melodije pune nostalgije bude njihova sjećanja na predivno djetinjstvo u Splitu.
Nakon Splita ‘Naša bila štorija’ dolazi u zagrebačku Cibonu 11. svibnja 2017. godine.

Foto: Press – Jadran Babić, Igor Kelčec

comment closed