Ekskluzivno: Danijela Pintarić otkrila ime kćeri
By Gordana Malašić Lazić On 11 ožu., 2018 At 02:07 PM | Categorized As Kazalište, Kultura | With 0 Comments

Za Scena.hr…

Operna pjevačica i glumica Danijela Pintarić je u osmom mjesecu trudnoće i jako se veseli majčinstvu

Danijela Pintarić, Sandra Bagarić, Darko DomitrovićSopranistica Danijela Pintarić u petak je došla na premijeru predstave ‘Opet on’ u zagrebačko kazalište Komedija podržati kolege i prijatelje. Operna pjevačica i njezin partner Jakov Puharić uskoro će postati roditelji. Danijela je u osmom mjesecu trudnoće i jako se veseli majčinstvu.
– Super se osjećam. Odabrali smo i ime za našu djevojčicu, bit će Melina – otkrila je Danijela ekskluzivno za portal Scena.hr. Dodaje da će roditi u Zagrebu. Operna Danijela Pintarićpjevačica i glumica od siječnja 2006. godine u stalnom je angažmanu zagrebačkog kazališta Komedija te je ostvarila niz istaknutih uloga u mjuziklima i operetama. Danijela je na svom glazbenom putu imala veliku podršku u roditeljima.
– Nikada nisam osjetila da moji roditelji u mene sumnjaju. I to zaista cijenim. Moj tata me vozio u glazbenu školu pet puta na tjedan. Pratio me na sve koncerte. Mama je uvijek bila tu za nastupe. Uvijek su sudjelovali u prikupljanju sponzora kako bismo išli na natjecanja. Imala sam ogromnu sreću jer su moji roditelji zaista vjerovali u mene. I to puno znači za sigurnost – otkrila je sopranistica u razgovoru za portal Scena.hr u listopadu prošle godine. Tada je kazala kako bi u budućnosti željela snimiti svoj samostalni album.

Foto: Scena.hr

comment closed