fbpx

Depeche Mode u Ljubljani: Cijena ulaznice od 350 kuna

Ljubljana…

Počela prodaja ulaznica za Depeche Mode u Ljubljani

Depeche Mode– Iznimno smo ponosni na energiju i zvuk koji je na albumu ‘Spirit’. Uzbuđeni smo što ćemo biti na turneji i podijeliti to s našim obožavateljima diljem svijeta – rekao je Gahan.
Danas ujutro, u deset sati, počela je prodaja ulaznica za koncert grupe Depeche Mode u Ljubljani. Depeche Mode će u Areni Stožice nastupiti 14. svibnja 2017. godine, u sklopu svjetske turneje Global Spirit Tour na kojoj će promovirati i nadolazeći album Spirit.
Depeche ModeČlanovi jedne od najutjecajnijih grupa, Depeche Mode, najavili su turneju i novi album na posebnoj press konferenciji uživo u Milanu. Davea Gahana, Martina Gorea i Andyja Fletchera vidjet će 1.5 milijuna obožavatelja u 32 grada u 21 zemlje diljem Europe. Turneja počinje 5. svibnja u Švedskoj, na popisu gradova nažalost nema Zagreba, a hrvatskim će obožavateljima biti najbliži koncert u Ljubljani 14. svibnja. Nakon Europe slijede koncerti po SAD-u. Njihova posljednja turneja Delta Machine Tour, bila je jedna od najprodavanijih i najvećih turneja. Na koncertima ih je tada vidjelo ukupno 2.5 milijuna ljudi. I ovoga će puta nastaviti s humanitarnim radom, u suradnji sa švicarskim brandom satova Hublot, skupljat će novac za Zakladu čiji je cilj osigurati pitku vodu svima u svijetu.
Spirit će biti njihov 14. studijski album, odnosno prvi album nakon Delta Machine iz 2013. (bio je #1 u 12 zemalja). “Spirit” će biti objavljen početkom 2017. za Columbia Records, producirao ga je James Ford (producirao je za Florence and the Machine, Arctic Monkeys).
Grupa Depeche Mode iza sebe ima 100 milijuna prodanih albuma i svirali su pred više od 30 milijuna obožavatelja.
Turneja počinje 5. svibnja 2017. u Stockholmu, Švedska, a novi album se očekuje početkom sljedeće godine!
Cijene ulaznica za koncert u Ljubljani:
Golden circle: 79,00 EUR
Parter: 55,00 EUR
Zeleni ring sjedenje I. kategorija : 79,00 EUR
Zeleni ring sjedenje II. kategorija: 65,00 EUR
Crveni ring sjedenje: 45,00 EUR
Lože: 99,00 EUR

Foto: Press